Canco
Burada elbette birazdan linç girişimine başlayacak olan arkadaşlar çıkacaktır ama bence yapmasınlar ve herkes birbirinin görüşüne saygı duysun lütfen kendime hiç bir aşı yaptırmadım yaptırmıycam da şuan 18 aylık bir kızım var 4. Aya kadar sağlık olan bebeğim 4.ay alışından sonra solunum sorununa yakalandı tabi biz farkında bile değildik kapıtalist tıp malum sürekli hastane yarışları antibiyotikler bebeğim sürekli iyiye gitmek yerine kötüye gitti daha sonra alternatıf tıp üzerine yoğunlaştık gerekse İstanbul’a gittik ve Konya da bir doktora gittik bir yıl sonunda yeni yeni düzeldi elhamdülillah ama bu antıbiyotık ve verilen serumlar sebebi ile cigerinde moleküller oluşumuna sebep olmuş bitkisel şuruplar ile devam ediyoruz yani lütfen kimse kimsenin ne yaşadığını bilmeden yorum yapmasın yok aşı karşıtısın yok şu bu demesin ben evladımdan yaşadıklarımdan sonra kimse de zaten bana bunu anlatamaz kızıma da 4. Aydan sonra hiç alı vurdurmadım ve aşı tarıhleri gelince kendi isteğimle vurdurmadıgıma dair imza atıp geliyorum biraz uzun oldu kusura bakmayın lütfen 🙏 Rabbim tüm hamile annelerimize ve bebeklere sağ Salim kavuşmayı ve sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin 🤲🤲