Tugcek_ evet doğum yaptım şükür sağlıkla kucağıma aldım oğlumu darısı sizin başınıza inşallah. 42 bin doğum ücreti. Herkese göre değişebilir ama Ergün hocanın eli ağır gibi geldi bana iyileşme sürecim uzun oldu. Ameliyattan iki hafta sonra vajinamda ve ameliyat yerimde ağrılar olmaya başladı enfeksiyon geçirdim. Doğumda stajyer doktora da eğitim veriyordu sanırsam bu nedenle çok yavaştılar öğrete öğrete yapıyordu belki de bu yüzden zor oldu sürecim açıkçası pek memnun kalmadım. Geç çıktığımdan bebeğime mama verilmek zorunda kalındı, çocuk açtı. Emzirmeyle uğraşacağımız zaman öğrenciye eğitimle geçti yani anlayacağınız. Doğumunuza daha varsa merkez prime da olan Bülent Serdar Sanı denemenizi tavsiye ederim oda baya iyiymiş ayrıca oradan bi doktora doğum olursa 37 bin fiyat ve hastane kapıyı süslüyor ek olarak. Ergün hocanın takibi muayenesi ve cihazı iyi bu konuda denecek laf yok. Spinal oldum ben dediğim gibide herkesin süreci de farklı olabilir ama ben verdiğim ücretin karşılığında stajyer öğrenciyle ameliyatımı o şekilde yapmasını istemezdim yani