Eylulasyamom Dlr13 merkez prime hastanesinde simge hanım var arayıp bılgı alabılırsınız yakın zamanda konuştum ama zam gelecek diyordu
Ayse_2807 Dlr13 tek doğum 28 bin diye biliyorum normalde sezeryanda aynı fiyat Aralık sonu doğum benimde paket değil sadece doğum ücreti Aralık sonuna kadar bu diye biliyorum
Nurdan3628 Geçen sene tanıdığım 45 küsür civarında yaptı ben 15 haftalığım medikalparktan aldım paketimi 59.000
Dlr13 Nurdan3628 en iyisini yapmışsınız fiyatlar baya uçuk benim nasipse şubatta doğum daha pahalı olacak ama hani şu an merak ettim güncel fiyatı teşekkür ederim 🌸
Dlr13 Eylulasyamom evet zam gelir kesin zaten benim doktorum Ergün bilgiç özel kliniği var fiyatı o yüzden oradan alacağım ama hastane fiyatını merak ettim teşekkür ederim ❤️
Eylulasyamom Nurdan3628 mine hanım için sormuştum doğum paketini doğum paketi kabul etmıyor demişlerdi
Tugcek_ Dlr13 merhaba doğum yaptınız mı acaba benim de doktorum Ergün hoca ve ben de merkez primeda düşünüyorum nasıl geçti doğum süreci merak ediyorum da
Eylulasyamom Dlr13 içinde kontroller ve yapılacak tüm testler dahil 45 doğum üstüne kontroller ve tahlıller eklenınce daha fazla olacaktı