Mrry o zaman hayirlisi 😊
Hep kucak kucak olmuyo ya yerde filan yanina yatiyom oyuncaklari dokuyom yanlarina alissin diye.cok az duruyo sonra durmuyo.
Kamguruyu ters taliyorum sirtimda is yapiyorum onu bile begenmiyo cok kisa duruyo.aman ne yapicagimizi sasirdik ya 😊
Aynen kaşıyicilari begenmiyolar
Sert mert ne bulursalar direk ağza 😏
Hasta olmadi ama hirliyo simdilik bi 2 gun filan atesliydi.2.gun dusuk atesti yuksek ihtimal disinin atesi.
Ilk gece yuksekti mecbur goturdum acile.kanina filan hic biseye bakmadi 😏 durmuyo cocuk sadece dis degil.karin ultrasonu cekti.cok gazi varmis bide.hem ates hem gaz mahfoldu agla agle 3 gece ne gunduz ne gece uyumadi. Damla vermek istemedi zaten damla vende istemiyorum zinco kabiz yaptigindan beri.lavma verdi.aldim ama yapmadim.sicak havlu masaj egzersiz yaptim filan hic fayda etmedi.bide ishalde vardi.
En son baktim boyle olmuyo evi temizlemem lazim cocuk 1 dk durmuyo.sabah millet kurana gelicek.mecbur yaptim lavman i ama yine durmadi.bosuna yapmis oldum.en son iste sabaha karsi babasi salladi surekli bende is guc yapmaya calistim oldugu kadar.her seye yetisemedim ama yaptim biseler.hic de uyumadim hortlak gibi dolasiyodum.kotuydu yani.
Kuran oldugu gece biraz uyudu onceki gecelere gore ama eski uykusu yoktu yine zirlayip durdu.bir anda ilk 3 aylik doneme geri geldik sanki 😅 neyse ins dahada iyileşirler 😅
Olsun ya dugunu atlat hem Eymende biraz daha buyur.cocuklar is guc yapilmiyo zaten😏 tecrubeyle sabit 😅 iyiki 40inda filan yapmamisim hic durmazdi 😅