Mrry onemli degil sorun yok.bende annemdeyken cekmiyo 😅 diger operatorler cekiyo benimki cekmiyo 😅
Bogazlar gecti sayilir.oyle 1 hafta acidi az kaldi simdi.onemli bise yok yani.
Dun usagin yine düşük bi atesi vardi 2 gundur zindan ediyo bana gunleri 😅 disler zorluyo.isilik oldu malesef her gun yikamaya calisiyom ilik suyla ama yine kizarik.hemen terliyo.bide bizim salon diger evlere gore serin.sicak olsa hepten yanacak.gecen cuma elimde goturdum cocugu hastanelere cok sicakti cok terledi filan ondan sonra basladi kizarmaya daha onune gecilmiyo.biseyde surmek istemiyorum.oyle gunler zor geciyo yani.bizimde gunduz uykusu yok hala.aksamlari zir zir oluyo is yaptirmiyo oyle devam ediyoruz.geceleri ses cikarmazsam uyuyo artik.ses olursa yine uyumuyo .bende oyle bos bos oturuyorum kafa dinlemeye calisiyorum.gaz sorunumuz cok zorlamiyo bizi artik.bazen uykusundan uyaniyo bir iki zirliyo sonra cikariyo susuyo. Bizimki hep kusuyo zaten o yuzden bana gore normal 😅
Bu arada cok kisa sureli oturtmaya calisiyorum.ufak ufak baslasin. Bide tattirmaya basladim ufaktan.salatalin verdim. Kirmizi erik verdim yarim.elma verdim cok az.su zaten veriyorum mecbur.buskuvi tattirdim şap şap yiyo mutlu oluyo yine istiyo vermedim 😅 haslanmis yumurta sarisi verdim hic begenmedi.agzini kilitliyo yaklastirinca 😅anasi kilikli .pekmezle az islat dene dediler bi ara oyle deniycem 😅yogurt denemedim daha gunluk yogur yok cunkum suan bende 😅patateside yarin oburgun denicem.
Eymen Beyde artık düzelsin ins. Sende azicik bi nefes al.ne olcak bu cocuk boyle garibim 🙂 kalabalik bilmiyoki 😊
Ufak ufak keyifliyken ciksaniz bari disari valla insan bunaliyo.bende cikamiyorum ama bizimki idare eder.arabada durmuyo kucakta gezer bakar etrafa saskin saskin.
Sen biseyler tattirmaya basladin mi Eymen Beye. Ya duzelcek bak gör sen 😅 surda 1 ayin kalmis 😅 Allahim ins 😊 bizimkilerde keyifli mutlu cocuklar olsunlar 😊
Bu arada Ertugrul sipasi donüyo kolunu kurtaramiyodu artik onuda kurtariyi.kendini geri geri surukluyo ufaktan 😅 dengesiz cocuk ya 😅 sonra sıkılıp yoruluyo zirliyo 😅 dun 10 dk bulasiklari topliyim dedim pusetle yanina aldim.normalde kemerini takarim ne olur ne olmaz diye.bu sefer işim kisa die takmadim.3 dk durmadi pusette kendini asagi indirdi yuzustu kenerdan tuta tuta.bide kendi kaldirmaya ugrasiyo 😅 hem guldum hem sinirlendim 2 dakka iş yaptirmadi die 😅