Mrry 67 diyince bende sasirdim bi 😅 masallah Eymen bey Musab beye 1 cm fark atmis 😅belki uzun olur ya oyle deme 😊bende 160 im ama esim uzun.belki oda babaya ceker ya da uzun bi akrabaya 😊
Ne biliyim ya ebede oyle deyince canim sıkıldı.sadece 1 ölcek fazladan yiyor.bazende 1 bucuk olcek.genelde 1 olcek ama.hani namalarda yazan saat araligiyla yiyo.sadece son 1 saatine dayanamiyo.o yuzden 1 saati kesiyorum mecbur.
Denedin mi kanguruyu kullanisli mi 😊 cikin cikin gezin artik yeter da evde kaldigi iz 😊 bende gitmedim kurana.esim annemleri filan goturdu simdi ben gitmedim.
Bakiyim tamamen kesilirse tutarim.duruma gore.simdilik tutmuyorum.2 hafta da esim gece vardiyasinda 😊 allahtan sahuru orda yapacak 😅 bu uşakla ne iftar ne sahur yapilir zaten ne zaman damari tutcagi belli olmuyo 😅zaten oyle biraktigin yerde duran bi cocukda degil ki 😅 oyle haliya birak iş yap filan yok yani 😅 oyle olanlarada masallah 😊
Bakalim ya 5.ayini bitirip 6 dan gun almaya baslayinca tattirmaya basliycam zaten napiyim😊 6 aylik oluncada tam gecerim ek gidaya.
Eymen beyin gece uykulari uzadi mi.
Masallah Musab gece biraz daha uyuyor.uyuyor dedigim oyle herkesinki gibi aksam uyut sabah uyansin degil tabi 😅
Ogleden sonra basliyo yine Gece11 -12ye kadar cildiriyo gunduz uyumasigi icin duzgun.zor bela gece uyutuyorum bazen 3 saat aygimda kaliyor 😅 sonra uyku sarhosu oluyo mamasini filan yediriyorum.12 de filan yattiysa 3 de uyanir kesinlikle mama saati kacmaz.3 den sonra uyur ama o kadar iyi uyumuyo salla saĺla.emzigi cikariyo onu ariyo agliyo 2 kere kalkip emzik veriyorum agzina 😅 gazi geliyo uyuyamiyo zirlayinca bi sure sonra gaz cikariyo sonra susuyo.sonra uyuyamiyo kiziyo agliyo.mama saat lerini kacirmadan oyle oyle 1 -1bucuk saat uyuyor2-3 defa.sonra 7-8-9 tam uyanik oluyo 😅an iyi o 12ile 3 arasi gerisi bolük bolük.gunduz zaten bi daha 10 dk dan fazla uyku yok 😅masallah diyim bunada sukur. Bu cocuklar gece gunduz uyumuyodu bunu bulduguma sukur😊