Mrry kesinlikle tutar o şarki 😅
Ben kesinlikle perte ciktimda seni bilmem 😅 24 kilo az degil 😅 catlaklar o biçim 😅 insan gibi degilim 😅
Bizimkide ilk gunlerde oyle diyo du 😏 simdi mama saatleri belli istesede acikmis diyemiyo 😅 saatini biliyo doydugunu biliyo 😅 onceden araniyo bu acikmis diyo du.bende benle isi yok onun diyip işime devam ediyodum napiyim 😅
Ben zaten 2. filan hic dusunemiyom aman Yarebbi 😏 sut yok bise yok oda sefil olcak.ben zaten insan degilim o ayri 😏
Bu arada bebelac gold a tekrar gectigimizden beri sadece 1 kere zeytin yagiyla yaptirdim 1 kere de fitil atmistim ise yaramadi.simdi gecde olsa kendi yapiyo ins da daha iyi olur .
5 gunde 1 yapti kendi. Sonra 4 gunde 1.
Bu gunde 3 gunu doldurdu oyle yapti. Ama zehir etti bu gunu bana zorlaniyo ama hic degilse kendi kendine yapiyo şukur.kakasi ni 1 kere sari yapti digerleri hala yesil.😏
Eymen Paşa nasil hic bahsetmiyorsun 😅 krizlerinde bi azalma oldu mu .4.ayinda mi 4 aylik olunca mi ne epey azaliyomus sıkıntılari oyle duymustum bi yerden.
Bu arada hamilelikte antibiyotik kullanimi ve sezeryan bebeklerde kolik olma ihtimalini arttiriyormuş.ve birde annede veya babada migren varsa bebegin kolik olma ihtimali yuksekmis.yani bebekte migren belirtileri olarak mi kabul ediliyomus neymis.tam cumleleri toparlayamadim orda okuyunca daha mantikli geliyoda ben yazinca mantiksiz gelmis olabilir 😅