Mrry sagolasin.
Bana zorunlu demediler bende sigortaya gittim ama sormadim belkide zorunludur goz testi.
Kalca ultrasonunu özelde yaptirdim ben aynen bezini filan cikartmadik.bi sagdan bi soldan yan cevirip bakti ultrasonla.resimlerino cekiyo sanirim sonra kemiklerin açılarina bakiyo o kadar.
Bende diyorum bu cocuk ayaklarini hep kaburgama sokuyodu ya ordan olmustur ayagi oyle 😊 pis kaburgami kiricakti 😊 elinde olsa cok sıkıntı degil ama ayak sıkıntı ileride zorlanir ayakkabi konusunda.bakalim ins duzelir.
Milletin cocugu saatlerce uyuyo yaa.
Kiskanmiyorum da yoruluyor insan.ugras ugras uyudugu 5 dk.sonra aksama dogru cildiriyor. En ufak sesten kalkiyo berbat ya.ses olmasada kalkiyo sanki kalk dedik cocuga 😑
Aynen evimi duzenimi ozledim bee.
Diş sıkma işini bende yapiyorum yalniz degilsin 😅
Bazen diyorum ne bicim anneyim.her halde annelik vasiflari bende yok ki boyle oluyo.sut gelmedi bi yandan. Felende gitti bi yandan.Cocuk sefil oldu bi yandan.sabirli bi insanim normalde ama kucucuk cocuga kizilmaz yani.ama kiziyorum sinirleniyorum bi yandan.anne olan boyle yapmaz diyorum.
Oyle iste. Kisacasi kafayi yeme evresine giriyorum sanirim 😅sanirim sende peşimden geliyosun ya da önden gittin 😅