Mrry ayni aksam ana evine dönmüşüz 😅
Sagolasin amin ins.solunum cihaziyla hayattaymis bu gunde oyle dediler.bakalim.
Bizim pis uşagin adida Ertugrul Musab 😊
Illa bi aynılık bulucam ya ikisinin ismide E harfiyle basliyo 🤓
Ah yavrum yaa dogrudur valla biz bile azcik usutsek hemen sancilaniyoruz onu dusunemiyorum.rahatlatici biseyler yapabiliyomusun cocuga.gaz ilaci haricinde.ne biliyim sicak havlu koyun filan diyolar.kimyon cok iyi geliyomus.biseyler yapip kimyonla suyundan cocugada iciriyolarmis. Ya da anne yedigi seylere kimyon atiyo sütten de cocuga geciyo.bunu bi arkadas denemisti faydasini gormustu.ama ben görmedim.bide ayaginin altina ve gobek cevresine adacayi yagi mi ne var onu suruyolar masaj yapiyolar.ben fazla yapamadim onu ada cayi kokuyo diye.ben hic acile goturmedim.acilde cocugu rahatlaticak biseyler yapiyolar mi ki.
Ben dun aksamdan beri araliksiz Musab Beyle ugrasiyorum cildirtti beni resmen.hala daha salliyorum uykusuzluktan aglayip duruyo uyumayan cocuk mu olur ya deliricem.cok az sakinlestiriyosun ondada 5 dakka daliyo uyaniyo 10 dk daliyo uykuya uyaniyo.dun geceden beri boyleyim sinirden ne yapicagimi sasirdim.sana yazarken daldi yine uyanmasin diye hala salliyodum simdi yine uyandi deliricem.
Bide nefes almayi mi unutuyo uykuda nedir bi kac saniye sesi kesiliyo sonra garip sesler cikarip uyaniyo.ins bi sıkıntısı yoktur sadece huyuda olabilir.bakalim biz persembe gunu kardiyoloji ortapedi ve göz testi icin gidicez hastaneye. Bakalim ins bi sıkıntısı cikmaz.belkixd bu huyu anasina cekmistir 😅 bende uyurken nefessiz kalip bogulur gibi uyaniyodum😅 ceke ceke bu cektiyse yandik 😅