Meryeminannesi20 rabiayy 10 gün geçikmede 91,7 çıktı başkada kan vermedim sadece bekledim kanama lekelenme v.s yaşamadım
tazeanne__ orkidemm_ yorumunu şimdi gördüm çok büyük geçmiş olsun beta güzel ilerlemesine rağmen neden dış gebelikle sonuçlandı acaba genellikle düzensiz beta artışından bahsederler hep. Doktor çok önemli böyle durumlarda
orkidemm_ tazeanne__ çok teşekkür ederim evet çok zor günler geçirdim çok zordu en son 409 oldu doktor 10 gün sonra gel dedi 9. Gün de acillik oldum doktor da anlayamadı neden oldu o da belli değil tamamen doğal olmuş
tazeanne__ Meryeminannesi20 maşallah sağlıkla kucağınıza alın❤️ benimde hesaplamama göre 3,5 hafta geriden geliyoruz çünkü bata göre 1 hafta öncesinden hamile kalmış gibi görünüyorum
ZZ-P BilgecyLn bende dün degerin 8 oldugunu öğrendım reglim 2-3 gün gecmısti yumurtlamam da 3 gün gec olmustu gec döllenme Olabılir mi saglıklı ilerler mi korkuyorum yarın tekrar kan vericem ama
BilgecyLn ZZ-P umarım sağlıklı ilerler değer takibi yaparken biraz stres oluyor insan yükseldi mi düştü mü diye ama düşünmemeye çalış