Beyzaaldemir Edatasdemir ben de fitil olarak kullanıyorum ertesi sabah çamaşırımda beyaz tortu gibi kalıntılar oluyor normal mi bir tek bende mi böyle?
Aysolin Ben 32.haftamda kasik agrisi sebebiyle doktora gittim nst cihaziyla kontrol ettiler kasilmalarim cikiyo cihazda 2 haftadir bu fitili kullaniyorum erken dogumu engellemek icin
Edatasdemir Meltemanneolsun canım peki kanama olması normal mi progestan kullanmak kanama yapar mı bilgisi olan var mı
Edatasdemir hamcokelek33 şu an 5-6 haftalığım canım programtan kullanıyorum pazartesi leke şeklinde pembe leke geldi iki üç öyle sürdü sonra dün kahverengi akıntı geldi bugün kan geldi miktarı artmıştı düşük mü oluyor acaba korkuyorum
hamcokelek33 Edatasdemir doktorunuzla görüştünüz mü? Benim ilk haftalarımda olmadığı için bilemiyorum . Eğer kırmızı kanama şeklinde geliyorsa mutlaka acile başvurun bence yada doktorunuzla iletişime geçin
KubraKcc Edatasdemir Bizim tüp bebek olduğu için transfer öncesinden kullanmaya başladık. Şuan 8 haftalık hamileyim hala devam günde 4 tane fitil olarak
Duygu1881 Mavi_rella Ağızdan da alabilirsin fakat yan etkileri biraz kötü insanın kafası kalkmıyor ağızdan alınca.