Emine74 Ne durumdasınız merak ettim gerçekten 🙈 2. doğumum ilki sezaryendi bu doğumumu normal istiyorum diye bekliyorum ama hiç bi hareket yok normal mi?
anonim89 Emine74 benimde 39 + 2 bende normal doğum için bekliyorum suyunuz iyi pozisyonu aldıysa kanala girmesi kaldı :) elimizden sadece beklemek geliyor, vaktiyle istediğiniz doğum şekli ile kucağınıza alırsınız inşallah
minimonun-annesi Emine74 maşallah Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin İnşallah Bizimde 3 yıla yakın olucak ama ben ikinicisinide sezeryan doğum yapıcam Allahın izniyle
minimonun-annesi Polyana12 2 yıldan sonra olabiliyor denilmişti bana doktorum doçent söylemiştim şansım varmı diye denene bilir ama riske atmaya gerek yok dedi sezeryan dikişlerini falan diye bende hiç o düşünceye girmedim o yüzden
Emine74 Polyana12 Doktorumla o şekilde ilerlerdik bu zamana kadar sen kabul ediyosan yapıyolar tabikide riskleri var ama şimdilik süreç normal ilerlediği için bekliyorum ben
minimonun-annesi Emine74 kendim normal doğumu istedim doktoruma söyledim deneyebiliriz ama riske atmaya gerek yok bana sorarsan dedi son anda yine dönebilir sezeryana dedi bende üstğne düşmedim
Emine74 minimonun-annesi yaaa bizde hep kontrollü ilerlerdik ama şuan herşey yolunda normal olabilmesi için tabi kendisi gelirse ☺️
minimonun-annesi Polyana12 saolun Allah razı olsun Amin İnşallah sağlıkla kucağımıza alalımda hiç önemli değil doğum şekli 🤲
minimonun-annesi Emine74 hayıelısı neyse o olsun İnşallah hayıelısıyıla sağlıkla kavuşun bebeğinize 🤲
Emine74 Polyana12 şuan doğum pozisyonunda ama kanala girmemiş daha ne olucak hiç bilmiyorum yarın da kontrol var bakalım ne diycek doktorumuz