Alyanur Benimde 4+2 den sonra kahve rengi lekem başladı doktoruma söyledim düşük riski progestan verdi vajinal kullanım aranızda kullanan varmı ? Varsada gerçekten etkisini gördümü ve ne kadar süre bi kullanım gerekli
Ayselhmrc Alyanur jel olarak kullanıyorum progestan içerikli ve hapını 200 lük 2 kere kullanıyorum günde 8 haftamdayım
dunyam3105 Alyanur bende kullanıyorum günde 2 sefer 200mg vajinal olarak haftada 1 de pruloton vuruluyorum ben faydasını gördüm şuan 13+5im ne kadar kullanacğm bilmiyorum
Sulegorkemakyol Alyanur canım ben hamileliğim başından sonuna kadar kullandım Allahıma bin şükürde faydasını gördüm kızım şu anda 8 aylık oldu bile sende inşallah faydasını görürsün sağlıkla kucağına alırsın
Filizismail Canım merhaba bende kullanıyorum 13 haftalığım kahve rengi lekem oldu vajinal yolla kullanıyorum
Kumru82 Bende vajinal kullanıyorum ama 100 lük her gece bitane süresini sölemedi tekrar gittiğimde söler büyük ihtimal bendede kahve lekelenme oldu cok hafif bir gece acile gittim verdi o gece koydum bidaha gelmedi ama dvm ediyorum bu arada 5+4 oldu şuan 6+5
Irmyldm9 30. Haftada erken doğum riskiyle yatışım yapıldı taburcu olurken doktorum yazdı ağız yoluyla sabah akşam kullanıyorum çok ağır geliyor uyku halsizlik veriyor bakalım gidince görüşücem doktorla.
TimuinMeliskdem Irmyldm9 evet arkadaşım malesef öyle bi etkisi var ya gece alıcaksın yada evden dışarı çıkmayıp ilaç alıp yatıcaksın 😁
Alyamerve Irmyldm9 bnm doktorda progestan yazdı ana ultrasonda baktı nasıl anladıkı erken dogım olcagnı??
Sevdaliza Bana da vijinal dedi ama kullanamazsan ağızdan al dedi ağızdan aldım baş dönmesi ve mide bulantısı yapıyor 10 günde etkisini gördüm doktorum bıraktırdı
Demetgky Cnm ben günde 3 kere 200mg kullandım hatta buna rağmen 2 kerede hastanede yattım bana iyi geldi 3. Aydan sonra biraktik. simdi 4 aylık olduk ve tehlikemiz gecti şükür
pembebulut Demetgky siz ilacı birden mi bıraktınız azaltarak mı acaba bende günde 3 defa kullanıyorum doktor keselim dedi de tedirgin oldum
Alyanur Sulegorkemakyol inşallah Canım peki senin kahve rengi şikayetinle mi doktor verdi yoksa kanaman olduğu için mi
Sulegorkemakyol Alyanur canım benim kese içinde ve dışında kanamalar vardı birde onkanamalar kahve rengi değilde normal bildiğin dış kanamalrım oluyodu o yüzden vermişti
4259 Ben sabah akşam vajinal yoldan kullandım canım 3-4 güne akıntım kesildi ama iki kutu bitirdim ben doktor bırak deyince bıraktım