danla2711 Elfnur_ 🥰ay olsun napalım biz hamişiz canımız çok çekiyor yiyebiliriz yani bunun utanması olmaz 🥰
myangelson Aysolak bende de ilk aylar sürekli tavuk döner yiyesim geliyordu özellikle Hatay usulü ama sonra tiksindim şuan gördüğüm an midem kalkıyor 😂😂
MinikBrokoli Kızımda hamile iken durduk yere aklıma et burger geldi, hiç sevmem ama canım nasıl istedi 😂 2.de 8.haftadayız ilk ne aşerdiğimi hatırlamıyorum ama sürekli acı yemek istiyordum 😂😂 şimdi midem yanınca bıraktım
KumpirsMom Aysolak hamileliğimi bilmeden deli gibi haşlanmış mısır yemek istedim kayınvalidem köyden bolca getirmiş her akşam yapıp yerdim 😂😂
mamaofgirls Aysolak bir de kız olmasının bendeki en belirgin özelliği anında cildim bozulmuştu anında yaaa bakın direk yani senelerdiiiir bir siyah nokta sivilce bilmem benim cildimi bozuyor kız bebek nedense diğer kızlarımda da öyle olmustum ergen gibi sivilceleniyordum ama bu seferkinde daha da fena suratım ya😢🥹🥹
Sum_55 O zamanlar çalışıyordum burnuma cok guzel erik kokusu gelmişti sonra hamile oldugumu öğrendim ilk aserdigim sey erikti☺️