Aysolak myangelson Ayy benimde sürekli tavuk döner yiyesim geliyordu ara sıra hala yiyesim geliyor vazgeçemiyorum tavuktan😍
myangelson Aysolak bende de ilk aylar sürekli tavuk döner yiyesim geliyordu özellikle Hatay usulü ama sonra tiksindim şuan gördüğüm an midem kalkıyor 😂😂
Elfnur_ Aysolak Sucuktan nefret ettim😖 Armut ve et yemeği iki hafta iyi yedim😂 Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin İnşaAllah 🤲 kız erkek ayırt etmiyorum
Elfnur_ danla2711 Ay o durumu bende yaptım ya et yemeği kokuyordu markette gittim içeri istedim bı dilim valla🤭
danla2711 Elfnur_ 🥰ay olsun napalım biz hamişiz canımız çok çekiyor yiyebiliriz yani bunun utanması olmaz 🥰
Eliferimm Aysolak Aysolak İlk gebeliğimde mercimek köftesi kısır ve turşu kızım oldu, şimdi ise ekşili yaprak sarması henüz yeni hamileyim🤭
Yaseminince Aysolak turşu 😅 hamile olduğumu bilmiyordum normaldede çok severim salatalık turşusu hiç şüphe etmedim kayınvalidem dedi kız bişey olmasın diye bende seviyorum ben ya yoktur demiştim onun üstüne hamile olduğumu öğrendim 😅