Sermingms gokcebey e gitme sebebim beste hanım evet ilgili güler yüzlü ama bence hiç birseyden anlamıyor 1 oğlum var 1 yıl olmadı daha boş gebeligim oldu ona gittim hep vajinal muayene yaptı sürekli kese gözüktü kanamam olmuştu direk rüzgarlı kadın doğuma gittim direk boş gebelik dedi dr hakan demir di şuan ayrılmış oradan beste ilaç vermedi Allah bilir düşüp dusmeyecegini dedi tamam evet öyle ama sen bi doktor sun ilaç falan vermen gerek dimi 4 haftalikken öğrenmiştim 3 hafta beni oyaladi hep boş gebelik se bayramdan sonra alırız dedi o zaman bayram tatili yaklaşık 10 gün falan buluyordu beklemedim direk gittim rüzgarlı ya zaten düşün şu gün nöbetçiyim gel tekrar bakıp alalım dedi baktı aldılar o şekil yani birseyden anlamıyor bence nasıl duruyor burda bilmiyorum bi arkadaşım 4. Sezeryanini yaptı ona 1 kere kontrole gitti sen masada kalırsın demis ona da bu nasıl motivasyon etme şekli gitmeyi düşünmüyorum yani gokcebeydeki hoşuma gitti hem ultrason da yeni cihaz devrekteki gbi değil doktor da iyi biriydi yarın tekrar gideceğim vajinal bakmayı bile teklif etmedi mesela gozukmedi kese geçen hafta haftaya tekrar gel dedi bakarız hem kanlarını alırız dedi