Kkardelenn1 Arslndln martta gidebilirsek gideceğiz gidemezsek bir süre daha kalıcıyız maalesef ya siz
Arslndln Kkardelenn1 Zamanımız dolduğu halde ipka oluyor, tekrar aynı şey olmazsa gideceğiz inşallah.
Kaderzbkr Aydur_4242 evet memnunum. 27.haftada Acilde yatışımı yapmıştı o zamandan beri ona gidiyorum. Eşim de normalde seçicidir doktor konusunda o da beğendi onur beyi
Aydur_4242 Kaderzbkr kadın doğum detaylı ultrason yapiyomu yada başka yere mi gonderiyo daha ben 11 haftalığım da ilk doğumum level de olmuştu bunda kadın doğum hastenesine gidiyorim pek bilgim yok açıkçası
Kaderzbkr Aydur_4242 malesef yapmıyor. Bende levelde yaptırmıştım radyoloji doktoru yapıyordu sanırım orda. Arayıp randevu alabiliyorsunuz. Kadın doğumda kime gidiyorsunuz?
Girlmom Kkardelenn1 Selamlar Ereğlidemim echomara gidiyorum hülya hanıma 😍 32 haftalığız bir kızım var şimdi oğlum olacak inşallah 💙
Kaderzbkr Aydur_4242 onu tanımıyorum. Ama onur bey iyidir. Gizem öztorul serdar şen var onları da tavsiye ederim.
Kkardelenn1 Kaderzbkr yaaa gerçekten mi MHRS de görünüyor bende o yüzden var sanıyordum teşekkür ederim ☺️