Yarenn24 Kızlar bu hafta bebek arabası alacağım sizin öneriniz tavsiyeniz keskinlikle al kullanımı çok rahat dediğiniz marka model var mı ?? ( puset almayacağım bu arada arkadaşımda 2 adet puset var ikisini de verecek gerek görmüyorum )
Eboz Yarenn24 ben olsam kanz alırdım kabin boy travel sistem olanlar biraz zor sığma yonunden kullanışlı degil
Bal1bal Yarenn24 kabin boy al durumun varsa kalitelisinden çünkü özellikle 3 yaşta çok lazım oluyor aşırı hareketli oluyorlar anca bebek arabası zaptediyor tam yatışı da var e daha ne olsun
Ftmnnr Eboz sigma derken nereye sığmıyorlar anlamadım yani ben travel sistem kullanıyorum heryerde de sığıyor 🤷
Tugcebsky Ben yoyko quantum aldım kabin boy pusetli tam fiyat performans gerçekten henüz kullanmadım ama kurdum denedim çok kaliteli isterseniz bir bakın
Derya7753 Tugcebsky ayy bende nette ona bakıyorum ama bir türlü kalitesinden falan emin olamadım nasıl falan yorumlarda herkes farklı bir şey yazıyor tam dik pozisyona gelmiyo diyen var
bisbis Tugcebsky bende baktım sımdı dedıgınız modele 7000 civarı doğruma acaba baktığımda pusetsz dıyor takma yeri yokmuş size zahmet olmazsa bana lınk atarmışsınız ürünün ?
Tugcebsky Derya7753 ben çok beğendim kalitesini pusetini tek elle kaltanıp tek ellede açılıyor ben sorun yaşamadım :)
Derya7753 AnayimBenAna_ pregonun çoğu ürünü zaten hiç e bebekde falan yok hep böyle bebek eşyaları satan yerlerde var oralara da güvenemiyorum
Gamzeacis Ben bagi aldım malzeme kalitesi hoşuma gitmişti 9 aydır kullanıyoruz memnunum Alırken çift yönlü olmasına ve tam yatış pozisyonu olmasına dikkat edin bir de bizim ki boyu uzayan model olduğundan bagajda fazla yer kaplıyor
Eboz Ftmnnr benimki sığmıyor ayri ayrı sokmem lazım birde otobuse bindim mi katlayin falan denilince zorlaniyom
Gamzeacis Derya7753 babymalldan almıştık sorun olmadı ama biz dükkanına gidip aldık puset rengi yoktu onu kargo ile yolladılar
Derya7753 Gamzeacis size yakındır bişey oldumuda götürürsünüz ben yalovada yaşıyorum bir sorun olursa kargo ver gönder sıkıntı
Derya7753 AnayimBenAna_ bizim burdakı civilde hep kendi markaları bitane prego göremedim bir de pierre cardin vardı
AnayimBenAna_ Derya7753 onilnedan almıştım canım trednyola falanda baksan olur aslında. Ben civilden aldım problem yaşadım hemen ulaştım müşteri temsilcisine alıcı ödemeli kargoladık bir hafta sonra geldi arabamız sorunsuz şekilde