Serifebk7 07070707 ben mimea marka yapmıştım dün hcg 25 üzeri gösterir yazıyor daha hassası var mıdır acaba
october ben geçen sene prodoctor yapmıştım 5 değeri algıladı silik çıktı. yarım saat sonra kan verdim 5,31 çıktı
raziyebal_16 Serifebk7 benimde 1.20 ydi ondan sonra ki gün test yaptım pozitif cikti geç dollenmede oluyor
07070707 Serifebk7 benimde hep idrar negatif benimde umudum yok açıkçası kanda negatiftir muhtemelen 😔 hayırlısı olsun hakkımızda 🌸
Zamane Serifebk7 Aynı belirtiler var 2 gün geçti gelen giden yok idrar da negatif çıktı kan verdim yarın sonuç çıkacak
Patito__ Serifebk7 gec dollenme olabilir qdet gecikmeside olabulir En sonki hamileliimde gecikmemin ucuncu gunu testim negatifti 6. Gunu kan verdim 50 cikti İki haftalik gec dollenme olmuştu
Serifebk7 Patito__ ilk defa bu kadar gecikti tek umudum geç döllenme artık oda olmazsa büyük ihtimall psikolojik oldu çünkü bu ay çok istedim baya stres yaptım belki ondan dolayı gecikmiştir. Sanada Hayırlı olsun sağlıkla kavuşursun inşallah bebise ❣️