Serifebk7 Kızlar hiç regl belirtim yok genelde düzenli oluyorum sizce erken mi daha test için? Ara ara kasıklarımda batma gibi sancı giriyor hemen geçiyor
07070707 Serifebk7 ay dur bacım bende geleyim bat 2 benimde ama ne gelen var ne giden testte negatif tamda tartışma açacaktım geç döllenme yaşayanlar nasıl süreç diye
Zamane Serifebk7 Aynı belirtiler var 2 gün geçti gelen giden yok idrar da negatif çıktı kan verdim yarın sonuç çıkacak
Patito__ Serifebk7 gec dollenme olabilir qdet gecikmeside olabulir En sonki hamileliimde gecikmemin ucuncu gunu testim negatifti 6. Gunu kan verdim 50 cikti İki haftalik gec dollenme olmuştu
Serifebk7 07070707 geç döllenme olduysa kanda ne zaman çıkar acaba ben pazartesi kan vermeyi düşünüyorum inşallah pozitif olur 27sinde vermiştim 1.20 çıktı
Meloakar Kasıkta batma hem regl zamanı olabilen bir şey hemde gebelikte ama benim en net belirtim idrar rengimin ne kadar su içersem içeyim koyu olmasıydı
raziyebal_16 Serifebk7 benimde 1.20 ydi ondan sonra ki gün test yaptım pozitif cikti geç dollenmede oluyor
Meloakar Serifebk7 benim regl döngüö çok düzensiz hatta bu ay hormon testi yapacağım demiştim regl olmayı bekliyordum 9 gün geçmişti kan verdim 61 çıktı
Serifebk7 07070707 kan ne zaman vermeyi düşünüyorsun bende ölcem meraktan akışına bırakayım diyorum olmuyor🥹
07070707 Serifebk7 valla bende bırakamıyorum malesef 😂 keşke daha sakin bi insan olabilsem bende testler negatif çıkıyor da kanda negatif görürürüm diye korkuyorum ne yapacağımı asla bilemiyorum
Serifebk7 07070707 ah ah çok zor işte o 😃 neyse artık pazartesi kan vericem sonucu da söylerim inşallah hamişizdirrr😍😍😍
Serifebk7 07070707 yok dün gece kasıklarım ağrıdı bacağıma falan indi gelcek sandım ama geçti hiçbir belirti yok şuan sende durumlar ne
07070707 Serifebk7 bende dün baya karın ağrısı oldu dedim aha olacam hatta akıntım oldu beyaz ama aynı durum
Serifebk7 07070707 ben mimea marka yapmıştım dün hcg 25 üzeri gösterir yazıyor daha hassası var mıdır acaba