Smye clksda banada sağlıkçı indirimi olmaması eşimde özel hastanede idareci ikimizin de indirimi Doğumda geçmiyor 😂 muayeneye 90 ödüyorum
clksda Smye yılbaşından once görüşmüştük biz. 1700 demislerdi ama zamlanacak dediler. Su an 2100 müş. Arkadasm oyle soyledi
irem1412 busrairmak merhaba gerçekten Ufuk beyden memnun musunuz yani uzun uzun ultrasonla bebeği inceleyip bilgi veriyor mu bende suan 8+3 üm iyi ve detaylı tarama yapan bir doktor arıyorum
busrairmak irem1412 çok memnunum kesinlikle tavsiye ederim boş yere evham yaptırmıyor ve neyse onu söyleyen kaliteli bir hekim
Shrrife irem1412 ufuk bey cisden iyi doktor bende eser çolak beye gittim başkentte çok da memnun kaldım sezaryen dopumumda ikiside vardı son kontrollerimde beraber baktılar bebeğim iri mi değil mi karar vermek için ikiside bilmişlik taslamayan mütevazi iyi doktorlar 😊
irem1412 busrairmak teşekkür ediyorum hayırlısı ile kucağınıza alırsınız inş bu hafta bende Ufuk beye başlamayı düşünüyorum
busrairmak irem1412 inş memnun kalırsın canım ben Şükran hanıma da gitmiştim Medovada ama çok soğukkanlı ve sert geldi bana alışamadım. Ufuk bey insan halinden anlıyor ☺️
irem1412 busrairmak ikili taramasına girdiniz mi Ufuk beyin ? Ve arkadaşınızın doktoru olduğunu söylemiştiniz onun doğumunu normal mi sezaryAn mı yaptı acaba
Shrrife Ecrinefe başkent eser beye girtim çook rahat bir doktor çok memnun kaldım 2ay önce mecburi sezaryen oldum eli de çok hafifti dikişlerim felan çook düzgün hemen ayapa kalktım anestezi uzmanı da çok başarılıydı
SuAte Shrrife Allah izin verirse ben de başkente yapıcam Doğumu canım, ebeler,odalar,hastane ortamı nasıl temiz mi bileği verebilirmisin?
Shrrife SuAte ebe görmedim bilmiom sezarten oldum hemşiler iyiydi gayet anestezi uzmanının eli çook hafifti odalarda gayet standart ve temizdi ben çok memnun kaldım 😊 doktorun kim