Rukiye0606 Arkadaşlar 2 li test sonucum çok riskli cikti bugun fetal test için kan verdim dualarıniza ihtiyacım var 😔😔
Meryemsevil Rukiye0606 rabbim şafi ismiyle şifa versin inşallah içini ferah tut rabbimin izni ile birşey olmaz stres yapıp bebeğini etkileme herşey rabbimin elinde onun gücü herşeye yeter
Didemnil35 Rukiye0606 kaç yaşındasınız yastan dolayı da riskli çıkmış olabilir içinizi ferah tutun inş sağlıkla doğar bütün bebeklerimiz
Gizemnur1111 Rukiye0606 bende de risk çıktı ama yüksek olmadığını söyledi doktor yaşım 23 bende fetal dna verdim bakalım ikimizin de sonuçları tertemiz çıkar inşallah 🙏
Meltemkuzey Rukiye0606 benimde ense kalinligini ozelde cikmadi devlette cikti simdi test sonucumu bekliyorum allaha dua ediyorum senin icinde edicem allahin izni ile bisey cikmaz bebekelrimizi saglikli sekilde kucagimiza aliriz ne kadar odediniz fetal dna icin acaba
ibcmom Rukiye0606 yastan dolayı büyük ihtimalle, icini ferah tut allah her seyin en hayırlısını versin
Didemnil35 Rukiye0606 dr bana 35 yasında olduğum icin ikili test yaptırmayın Yüksek risk çıkar stres olursunuz bu yüzden fetal DNA yapalım dedi içimiz rahat olur dedi sıkmayın canınızı yastan dolayı öyle çıkmıştır
gizzzy35 Rukiye0606 Hangi şirket acaba? Bir de ben yaştan dolayı olduğunu düşünüyorum. İçinizi ferah tutun
ibcmom enabızda görünüyor mu sonuclar, benim tahlil kısmında down sendromu(pappa-beta) yazıyor ama sonuc görünmüyor. daha kontrole gitmedim sizin de öyle miydi
Didemnil35 Rukiye0606 ben sadece fetal DNA yaptırdım peşinden ikili yaptıracaktım dr dedi ki yastan dolayı riskli sınıf gelir boşuna strese girersiniz zaten fetal DNA çok kapsamlı en güzel sonucu o verecek dedi yaptırmadım sizde içinizi ferah tutun yaştan dolayı o sonucu verdi büyük ihtimalle
Rukiye0606 Emsalk ben yaptırdım bugun insallah hayırlı haberler alirim 2 gündür kendimde değilim rabbim kimseye yaşatmasın bu durumu ihmal etme derim canim
Emsalk Rukiye0606 inşallah canım fetal yaptırdın değil mi 2 li sonucundan sonra ? Hangi şehirdesiniz ve ne kadara yaptırdınız