Perihan3 İki aydir agzima surmuyorum safrada camur ve tas cikti yasak icmem safra alinana kadar icemicem
Beybi23 helloandhello ilk kontrolde o heyecanla aklıma gelmediği için sormadım hafta unutmazsam soracağım inşallah 🥰😘
Beequeen Gebeliğimi öğrendikten sonra içmemeye başladım doktorum günde bir fincan içebilirsin dedi ama tuttum kendimi haftada bir kez içtim, şu an 13. haftadayım bu hafta iki kez içtim 😅 artık salacak gibiyim sanki
Beybi23 Beequeen ben tiksinmedim de canım da gebe olduğumu öğrenmeden önceki gibi deli gibi istemiyor anlamadım umarım geçici bir süreçtir
aslanmommy Bende kahve çok içen biriydim içemiyorum icesim gelmiyor tiksinmedim biri yaparsa bir iki yudum alıyorum tadı hiç cazip gelmiyor eskisi gibi gün içinde aklıma bile gelmez oldu
Yenianne6161 Beybi23 bazıları çok daraltıyor insanı onu yeme bunu içme söyle yatma arkadaş insanız bizde strese giriyoruz
Minnaksever Beybi23 günde bir fincan Türk kahvesi 2 de çay içiyorum ama americano hastasiydim henüz hiç içmedim çok kafeinli geliyor doğumdan sonra nasipse 😁
mrv2412 İlk başlarda tiksindim ama 5. Ayda tekrar içmeye başladım günde 1 fincan olmak üzere ama ekstra kahvaltıda çay da içiyorum 1-2 bardak 💌 doktorum içiyosan ardından 1 bardak da su iç dedi her seferinde