rabiayy Kızlar artık biliyorsunuz☺️ 28 Kasım: 15,65 29 Kasım: 23,67 2 Aralık : 52,06 Şimdi bugün tam olarak 2 gündeki artışı tekrar görmek için kan vereceğim. Artış sizce çok mu sağlıksız?
Mom6535 rabiayy hayır iki gün üst üste verdiğin için artış az gibi sonra 3 gün sonra vermişsin bugün ver ona göre yorumlayalım canım
Aslaninannesi_ 78 ile 85 arasında bir değer çıkması lazım %50 ve %60 oranında artış olmuşsa . Daha kafanı karıştırma zaten bugün belli olacakmış burda sana az ya da çok demeleri bir şey ifade etmiyor sonucu da değiştirmiyor , sen duanı et evden çık hayırlısı neyse o olsun hakkınızda
Mom6535 rabiayy alakası yok canım herkes aynı düzeyde beta salgılanmaz kimi adet günü gelmeden 1000 ile öğrenir kimi beş ile önemli olan kanama olmadan artışın %60 olması en az bakalım hayırlısı de herzaaman umarım sağlıklı gebeliktir artış iyi olur artık stres yapmazsın da kese için çağrılırsın
rabiayy Mom6535 canım son adet tarihim 25 ekimdi. Ovulasyon 16 Kasım. Zaten çok düzenli adet olmuyorum ama yine de geçti. Kasıklarım da çok ağrı oluyor. Ve ilk gebeliğim çok korkuyorum o yüzden.
Mom6535 rabiayy geç döllenme olabilir canım benimde adetlerim düzenli değil hiç olmadı dış gebelik yaşadığımda 13 gün geçmişti adetim betam 5.42 idi düşün geç döllenme olabilir dedi doktor ama dış gebelikti tabi ben nasıl anladım dış gebelik olduğunu kanamam hep vardı 13. Günde başladı ve sürekli 3 ay boyunca sonlanana kadar kanama gördüm betamda bir düşük artış oluyordu bir fazla
rabiayy Mom6535 bende şu an kanama vs yok. Adetim takvime göre 6 gün gecikti. Ama dediğim gibi düzenli olmuyorum zaten. Ama kimyasal falan dedikleri için korktum açıkçası.
rabiayy Mom6535 hayırlısı ile hepimiz güzel haberler alırız umarım. 2 doktoruma sordum Normal dediler ama bir kaç kişi yükseliş az dedi
Mom6535 rabiayy bozma moralini bekle bakalım 2 günde bir vermek şart kanı yoksa yükselişi anlayamıyor insan
Aslaninannesi_ rabiayy doktordan iyi mi bilecekler canım sen doktorunu dinle yaz buraya çıkınca sonuçlar
Mom6535 rabiayy beta beşken başladı işte taki 3 ay sonunda son bulana kadar metotraksat vuruldum beta sıfırlandı normal regl olup kanama bitti