Svl06 deletedmom947 vala benimde hic cikmiyo sancim nstde kuzum bizde 39+2 yiz insallah bizde doguranlar kervanina katiliriz hayirlisiyla 🙏😄
deletedmom947 Svl06 yaa inşallah, benim gibisi de varmış sevindim şuan😄 Doktorum 10 güne doğurursun diyor ben temizliğimi yaptım hazırlıklar tamam 10 gün bekleyemem bu vücutla yahu😂
Svl06 iremby ohhh senin benden daha az kalmis kuzum hadi bakalim hayirliisiyla gelsinler var mi hic agrin sizin kuzum
Svl06 deletedmom947 hah haa inan bizim gibi okadra cok hamis varki hepimiz birbimizi bekliyoruz ama benim gibi doguramayanlar gorunce sevinmiyor degilim canim😄 bende gecen hafta yaptim temizligimi bakalim hayirlisiyla dogsunlar demekki icerde rahat bizim nazli kuzucuklar😘
iremby Svl06 yok malesef. Evet benim bu gece 00.00 da 0 gunum kaliyor ve 40+0 oluyorum bitiyor 9 ay 10 günümüz. 🙈
Svl06 iremby inan ne diyecegimi bilmiyorum bende bu gidisle 41 bulurum diye dusunuyorum demekki sevdiler yerlerini bizimkiler ne diyelim canlari ne zaman isterse gelsin nazlilarimiz🙏🤲😄