Mrry Svl06 gerçekten hep beraber doğuramıyoruz😂😂 ay artık yoruldum yalancı sancı bile mi olmaz korku bi yandan zaten bu kadar bekleyip de sezaryen olursa diye😢açılma falan varmı senin canım
Svl06 Mrry canim benim kontrolum sali gunu daha hic cati muayenesi yapmadi doktorum ondan bile korkuyorum dusun ne oldugunu bilmedigim icin, aynen canim bu kadar bekleyip sezeryan olmaktan bende korkuyorum
Mrry Svl06 benim doktor doğuma kadar yapmıyorum dedi inat etti resmen ya vende meraktayım varmı diye inşallah açılman olmuş olur gittiğinde
Svl06 Mrry insallah canim ya bakalim hayirlisi biz doktorla konusmadik bile bu konuyu hatirlatnak istemedim 😁
Caglaaa Svl06 39+0 bizde de tık yok mide bulantısı bende de var 2-3 gündür artık ağrılarımda arttı ama gelmiyor hatta dün gece ağlayacaktım ağrılardan ama uyuyunca geçti 🙄
deletedmom947 Svl06 39+3 bizde oğlumu bekliyoruz🔜👶🏻 Erkek geç doğar derler ama bu sene kızlarda mı doğmuyor😁
deletedmom947 Svl06 benim adet sancısı gibi sancım tutuyor bazen ama şiddetli. Sonra geçiyor🤷🏻♀️ Başka hiçbir belirti yok. Sizde durumlar ne
Svl06 deletedmom947 canim ben hic adet sancisi cekmedim o yuzden ilk gebeligim oldugu icinde sanci nasil bisey inan tam olarak bilmiyorum sadece belimden kasiklarima dogru bi sanci oluyo oda geveleri gunduz bisey yok sonrasinda ne gelen var ne giden
deletedmom947 Svl06 yani kasık ağrısı gibi bir şey nasıl anlatayım bilemedim😄 Kontrolden çıktım şimdi nstde yine sancım çıkmadı 39+3 olup sancısı çıkmayan var mı acaba benim gibi🤦🏻♀️
Svl06 deletedmom947 vala benimde hic cikmiyo sancim nstde kuzum bizde 39+2 yiz insallah bizde doguranlar kervanina katiliriz hayirlisiyla 🙏😄
zmmercan Svl06 38+6 gelen giden yok 😄 oglum 38+3 de gelmisti hanfendiyi hala bekliyoruz 😊 ilk dogumdan kalma 1 cm acilmam var suyum gayet iyi oldugu icin beklemedeyiz cnm