Birbenbirbebek sevaldqn1 ay cok Şükür sağlıklı olsunda ilki erkek olunca insan bir kız istiyor yaniii
sevaldqn1 Susu45 kızimde bende öyleydim 21e kadar erkek denildi herkes erkek olarak söyledi 21den sonra kız olduğunu öğrendim ama icimde hep şüphe vardı dogururken bile cinsiyetini sordum 🤣
Duygu1881 sevaldqn1 Bunları duyunca bir umutlanıyorum bana da 14 de erkek dedi ama bence dedi ben kız hissediyorum bu hamileliğimde çok farklı en iyisi bende detaylıyı beklicem
Birbenbirbebek sevaldqn1 bak amaaaa bak amaaaaa umutlanıyoruummm erkek dedi 😂😂😂 ama pipiyi yumurtalıkları filan gördük yani değişmez heralde 😂😂😂 kesin de dedi
sevaldqn1 danla2711 ben sinir hastasıyım desem yeridir ama dediğin gibi insan aslaaa kıyamıyor gözünün içine bakınca🥹
danla2711 sevaldqn1 ayy sabırla ve merakla doğacağı günü bekliyorum🥹🥰ilk çocuk olunca insan başına ne geleceğinide bilmiyor sndlnd
Duygu1881 Susu45 14 haftalık erkek dedi bana da eminmisiniz değişir mi dedim değişebilir dedi işte emin olmadan söylenmemesi lazım aslında 😒
Birbenbirbebek Duygu1881 erkek gördük kesin mi dedim dur bir de 3D bakalım dedi baktı evet kesin değişmez dedi 😂😂😂
snglaltn cglgkdnz ben 11 haftalığım 10 haftada herseyi plusmus diye herkes erkek bu dedi sizce öyle mi
Susu45 snglaltn aynen burada cinsiyet tahmincileri var atıyorum kız diyor instagramda atıyorum erkek diyor kesin allahtan ne gelirse başım gözüm üstüne ikiside yok zaten ilk çocuk fark etmez ama insan çok merak ediyor