Susu45 sevaldqn1 benim ilk gebeliğim o yüzden çok heyecanlıyım cinsiyet için gerçi her gören kesin erkek diyor ama
Berfinguler3449 Merhaba kizlar ben 10 haftada gitim erkek dedi 11 de gitim kız dedi sizce doğruluk payı ne kadar
sevaldqn1 Berfinguler3449 hafta ilerledikce yanılma payı azalıyor gibi bana göre ya daha çok kucukler ya
danla2711 sevaldqn1 😂😂valla göreceğiz ahaha bende normalde çok sinirli biriyim ama çocuklara kolay kolay kızamıyorum kendi çocuğum olunca hiç kızamam herhalde😂
sevaldqn1 danla2711 ben sinir hastasıyım desem yeridir ama dediğin gibi insan aslaaa kıyamıyor gözünün içine bakınca🥹
Nurartuk sevaldqn1 brnde 12haftaligim banada erkek dedi ama ufak daha dedi bilmiyorum artık erkekmi degilmi demicekdikde ben ısrar ettim. O şekilde dedi
Duygu1881 Susu45 Banada herkes kesin kız diyor ama doktor erkek dedi sonra bence dedi değişebilir dedi hem şok oldum hem erkek fikrine alışamadım sanki mecbur detaylıyı bbeklicem
sevaldqn1 Susu45 kızimde bende öyleydim 21e kadar erkek denildi herkes erkek olarak söyledi 21den sonra kız olduğunu öğrendim ama icimde hep şüphe vardı dogururken bile cinsiyetini sordum 🤣
Susu45 Duygu1881 çarşamba günü belli olacak ama doktor da erkek diyecek gibi hayırlısı artık ne olursa bakalım
Duygu1881 Susu45 14 haftalık erkek dedi bana da eminmisiniz değişir mi dedim değişebilir dedi işte emin olmadan söylenmemesi lazım aslında 😒