melosssss0334 Mayalime geçikmesin biran evvel olsun istiyorum ama çok mu geçikcek acaba çoğu kişi ikinci adet daha çok gecikiyor diye yazmıştı 🥲
Mayalime melosssss0334 aynen öyle bende çok heyecanlıyım geçen ay 3 ünde oldum bu ay 6 sında oldum. İlaçlara başladık çok şükür
iozenn Ceriko 3 başarısız aşılamadan sonra tüp bebeğe başladık Opu işlemi yapıldı rahim duvarımda yamukluk var o ameliyatı olduktan sonra transfer yapılacak yumurtam çok yok yani 22 taneydi aslında ama bir anda 3 e düştü çok korkuyorum
Ceriko iozenn gerçekten yaşamayan bilmez çok zor süreçler. İnşallah en kısa zamanda güzel haberlerinizi alırız
melosssss0334 Mayalime bende 7 sinde oldum ilaçlara bizde başladık canım 22 şubatta kontrole çağırdılar her şey yolunda olursa transfer günü vericekler canım😍
Mayalime melosssss0334 ayyy bana da her şey yolunda giderse 22 si transfer dedi 🥹🩷 Allah olumlu sonuçlar almamızı nasip etsin inşallah
melosssss0334 Mayalime maşallah canım senin embriyoların kaliteliymiş inşallah güzel sonuçlar alırsın😍
Mayalime melosssss0334 amin inşallah canım Allah razı olsun Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın inşallah. 🌸