Ark Ceriko ben bekledim bitti tam 30 gün sonra adet oldum ilk ay denedik nasip olmadi 2.ayı denedik beklemedeyim inşallah hayirlisiyla olur sizin neden opu. Oldu😔
Pera_aslan Ceriko benim de 2 gün var işte ama ilaç içtim diye erken olurum demiştim yine haberleşelim inşallah bu ay bebişlerimize kavuşuruz ❤️
Ozlemerikci543450 Bende dinlendirmedeydim 2 ci adedi bekliyordum az önce oldum çarşamba ilk kontrolüm var galiba yeni yıla transferle gireceğim 🤣☺️
Pera_aslan Ceriko canımm ben bu gün adet oldum perşembe günü gidiyorum transfer hazırlığı için sen ne durumdasın adet oldun mu 🫠
Ceriko Pera_aslan ayy ben hala olamadım bugun söktürücü yazdı doktorum yarın başlıcam 5 gün sonra olursun dedi ❤️❤️ içimi resmen heyecan kapladı
iozenn Ceriko merhaba ben de sizle aynı süreçteyim dualarım sizinle umarım tez zamanda sağlıkla sıhhatle evladınızı kucağınıza alırsınız. Hamileyim haberini paylaşırsınız dualarım sizinle
Mayalime Ceriko Allah yardımcınız olsun en kısa sürede güzel haberler alırsınız inşallah 🌸 Transfer için ikinci adeti bekliyorum bu ayın 3 nde olmam gerekiyordu bugün bir kere tek çok az geldi normal mi sizce
Ceriko Mayalime inşallah çok teşekkür ederim ben 2.reglimi söktürücüyle olmuştum o yüzden hiç bilmiyorum maalesef
iozenn Ceriko 3 başarısız aşılamadan sonra tüp bebeğe başladık Opu işlemi yapıldı rahim duvarımda yamukluk var o ameliyatı olduktan sonra transfer yapılacak yumurtam çok yok yani 22 taneydi aslında ama bir anda 3 e düştü çok korkuyorum
melosssss0334 Kızlarrr merhaba bende rahim dinlendirmedeyim 2. Adet tarihim 5 şubat hala olmadım biran önce olmak ve transferin olmasını istiyoruum 🥹
melosssss0334 Mayalime geçikmesin biran evvel olsun istiyorum ama çok mu geçikcek acaba çoğu kişi ikinci adet daha çok gecikiyor diye yazmıştı 🥲