Rapunzelll6333 Biliyorum henüz çok erken 😂27 Kasım’da otrivelle çatlatma iğnesi vuruldum bugün 8 gün oluyor benim gibi dayanamayıp test yapan günü geçince pozitif olan varmı varsa içime lütfen bir su serpin😂😂
Rapunzelll6333 @Ela3466 @leyl25 @Mizgin2020 @Eslem2112 @Yuuki Kizlaarrr sakinnnnnn kızzz iğne vurdulum onun etkiside olabilir bilmiyorum ama ilk gebeliğimdeki bütün belirtiler var zaten adetten sonra ful degerledirdik beş gün zaten yumurta geliştirici kullandım adetten sonra 10günüm 10 günlük gebelik belli edermi bilmiyorum kiiii ilk gebeliğimde yine yumurta geliştirici kullanmıştim hemen hamile kalmıştım
leyl25 Rapunzelll6333 her günü değerlendirdiyseniz biri tutmuştur bence Allahın izniyle tabi ben sadece yumurtlama çatlama değerlendirdim hiç umudum yok
Rapunzelll6333 leyl25 inşallah ya evet bütün günleri değerlendirdim umutsuzluğa kapılma bence 😂🥹🫶inşallah sevindiriiz birbirimizi gebelik haberi ileee ❤️🔥
Berraeray1 Rapunzelll6333 ben aşılama oldum aşılamanın 8. Ovitrellenin 10. Günü test yaptım pozitif senin ki gibi inşallah gebeliktir ☺️
emine4192 Bence hamilesin öyle hissettim çizgide var erken gebelik ve normal gebelik testi yap hatta git kan ver kaç gün geçti
Rapunzelll6333 emine4192 günüme hala var ya 🥲12 gün var ama pcos var bende ne zaman olacagin belli olmuyor ayyyy inşallah ya hislerin doğrudur 🤗❤️💞😍🫶♥️
sweetmom_ Berraeray1 9. Gün yaptım ilk testi o gün kan verdim 3 çıktı 2 gün sonra kanı tekrar verdim 18e yükselmişti.
Nacyax Rapunzelll6333 canım inşallah vardır ama 12 güne kadar iğne etkisi devam eder en azından 5 gün daha beklemelisin aynı şekilde bende dayanamadım yaptım pozitif görünüyordu ama daha sonrası negatife döndü herkeste aynı olacak değil ama sonradan üzülme diye demek istiyorum