Mummy99 Kkardelenn1 ayniyiz bende 5+3 te keseyi gördüm. Bebeğin daha görünmemesi normal dedi. Sali gününe randevumuz var bakalim inşallah her ikimiz kalp atişini duyariz. Beta takip ediyormuydunuz
Kkardelenn1 Mummy99 beta perşembe günü 1600 lerde çıktı canım kese de görünce yaptırmadı doktorum beni de 16 sında çağırdı tam iki hafta sonraya 🤭inşallah duyarız benim de iki kaybım var inşallah bu defa sağlıkla alırız kucağımıza
Kkardelenn1 Mummy99 ben yumurtlamayı bir hafta geç gördüğüm için o şekilde suan ileriki haftalarda uyumu yakalayabilir de yakalayamayabilirde gelişimi normal olduğu sürece sprun yok dedi doktorum
Medine21- Benim bat 28 ekim betam iki gün gecikme ile 123 çıkmıştı daha sonrada hic beta baktirmadim doktora da yarın görünecem
-Cansu- Username06 bizde 7+3 olduk gün içinde birkaç kez sersemlesip mayisiyorum arada kasık ve bel ağrısı oluyor ama bu haftalarda normal canım tüm bu belirtilerimiz
Meleklerim5 -Cansu- yaa bugün benimde 7+3 ve belirtilerim azaldı arada kasık ağrım oluyor onun dışında bir belirtim yok sizde de oluyormu bu cumartesi gideceğim kontrole tekrar
-Cansu- Meleklerim5 yaa çok sevindim aynı zamanlarda olmalarına 🥰 bulantım yok koku hassasiyetim var ayakta çok kalınca kasik ağrısı ve bel ağrısı oluyor onun dışında iyiyim.