Lagaliballah Iraz amin cnm sizinde gönlünüze göre versin rabbim yok doktor demedi ama eminim hislerime çikarak demiyorum
Iraz Lagaliballah ay nasıl emin oluyorsunuz belirtilerden filan mı amin inşallah ama benim ikinci gebeliğim bunada erkek dedi bende baştan beri kız hissediyordum yada öyle hissetmek istedim bilmiyorum
Lagaliballah Iraz kizimdaki belirtilerden farkli belirtilerim birde resurullah efendimiz s.a.v rüyamda bu oglan senin adinida muhammed kat dedi ondan eminim dedim
Iraz Lagaliballah sağlıkla gelsin inşallah canım bende ismini görmüştüm gönlümüze göre versin Rabbim Allah büyük umut kesilmez sağlıkla gelsinler inşallah
Ynnnn Mmihtiban doktorum da 14 hafta da kız dedi kıza benziyor dedi ama benim de içimden hep erkek geçiyorum bakalım nasip🥰 Hayırlsıı meyse rabbim onu nasip etsin
Gzey123 Yurdagull0612 hayırlısı ile sağlıklı olsun inşallah 😍 bı tane kızım var gönül iki meyveden de tatmak istiyo inşallah yaniliyordur liste 😂 cin ve Rus erkek gosteriyo bakalım hangisi tutacak
Yurdagull0612 Lagaliballah canım bu sadece bi tahmin varsayım yüzde yüz doğrudur deniyorum bende 12 haftalık hamileyim cinsiyetini bilmiyorum rabbim öncelikle sağlıklı sıhhatli vatana millete hayırlı evlatlar nasip etsin
Fanff Yurdagull0612 benimlede paylaşırmısın Çin de erkek doktor kıza benziyor ama net değil merak ediyorum