staRmama Misskokulum bu kuzum yandan çekti doktor hatta dedi ki cinsiyeti de görünüyor burda falan dedi
YarenYsrc Iraz ben 😁 son adet tarihim 6 Ağustos ve Çin takvimine göre erkek çıkmıştı ve erkek gerçektende ilk oğlumda da bildi bunda da
Gzey123 Yurdagull0612 hayırlısı ile sağlıklı olsun inşallah 😍 bı tane kızım var gönül iki meyveden de tatmak istiyo inşallah yaniliyordur liste 😂 cin ve Rus erkek gosteriyo bakalım hangisi tutacak
Lagaliballah Yurdagull0612 demeseydin iyiydi kizim var zaten ama ben erkek hissediyorum allahin izniylede eminim
Lagaliballah Kubra0021 Yurdagull0612 yinede tesekkür ederim çin takvinine baktiysan8z ben baktim bende erkek gösteriyor kizimda kiz diyordu
Iraz Lagaliballah ay doktor erkek mi dedi nasıl bu kadar eminsiniz canım gönlüne göre versin inşallah rabbim
Yurdagull0612 Lagaliballah canım bu sadece bi tahmin varsayım yüzde yüz doğrudur deniyorum bende 12 haftalık hamileyim cinsiyetini bilmiyorum rabbim öncelikle sağlıklı sıhhatli vatana millete hayırlı evlatlar nasip etsin
Lagaliballah Iraz amin cnm sizinde gönlünüze göre versin rabbim yok doktor demedi ama eminim hislerime çikarak demiyorum