Hsnsarem-94 Hattus canım ben önder ercana gidiuorum ilk 12 haftalıkken kıza benziyor dedi dün gittim 18 haftalık olmuşuz kesin 100 💯 erkek dedi sence yanilma payı var mı başına böyle bişey geldi mi
Kbrhrn Rumeyssss önder beyle hiç doğum ücretini konuştunuz mu? Ben Muş’ta görev yapıyorum doğum için Maraş’a geleceğim Önder Bey’de yapmak istiyorum doğumumu.
Sumeyyekrpz Kbrhrn işimizi karışmak gibi olmasın sadece öneri bülent köstü hocayı canı gönülden önerebilirim
Rumeyssss Kbrhrn hayır 6 aylık hamileyim henüz doğumu hiç konuşmadık. Ama sezaryen 23 bin diye duydum şuan.
Ahra Hsnsarem-94 bende özel muayenehaneye gidiyorum ama doğumu sular akademisinde yaptıracak doktorum nasıl bir hastane orası Hatay’dan geliyorum bu arada oraya😊
Sumeyyekrpz Kbrhrn tıp fakültesinde özel muayene randevusu alabiliyorsunuz önder bey bile kendi eşini bülent hocaya göndermişti ameliyatı çok çok iyi
Medos123 Hsnsarem-94 ben Önder bey de doğumumu yaptım. İkiz gebelikti ve çok riskliydim bu süreci Önder bey le çok rahat geçirdim ☺️