_34Merve Ovulasyon öncesini değerlendirdim test yapmadm takvime göre öncesindeki 3 günü degerlendirdim umudum yok ama sizde durumlar ne 🪽✨
Maviyesil16 _34Merve benim de 17 yumurtlamadan birgün öncesini değerlendirdik bakalım Nasip umarım iyi haberler alırız
Qwert2211 _34Merve canım benımde bat 17 . Bende gün aşırı değerlendiriyorum geçen ay Hsg çekildim soğan suyu içtim bu ay. Bakalım ınsallah olacak umudu kaybetmeyelim
yusracim _34Merve merhaba benimde bat 17 ovulasyon günlerini değerlendirdim yumurtlama ayın 3üydü 2sini de değerlendirdim ama iki gündür kasık ağrım ve hafif bel ağrısı var regl olacakmışım gibi ağrı üşüttüm mü acaba ya da başka birşey mi anlamayamafım
_34Merve Yok mu kimse bu tarihleri bekleyen ovulasyon 1 i diye gosteriyodu umarım sperm ile yumurta birleşir ya 🥹
melimo _34Merve benimde yumurtlama günüm ayın 2 si takvime göre.. ovulasyon kullanmadım öncesinde ve sonrasındaki günü değerlendirdim umarım doğru zamanda hayırlısıyla sağlıklısıyla gelir bat 16 gösteriyor bakalım o zaman gelene kadar kaç kutu test bitiririm yine🙈
Ayseee34 _34Merve bizim tarihlerimiz nerdeyse aynı bnmde 17 Kasım bat 15 Aralık takip ettim sizi haberleşiriz inşallah hayırlı haberlerle 🙏🥰
_34Merve melimo benimde 16 sı gösteriyo ama 27-28-29 u değerlendirdm ilerisi yok umudum yok pek ama olsun ya inşallah 🥹
melimo _34Merve acaba umutsuzluktan mı olmuyor stresten mi anlayamıyorum Beklemekte cok sancılı stresli oldu olmadı derken
Ayseee34 Hanımlar tarihlerimiz nerdeyse aynı birlikte bekleyelim yine bu başlığın altından haberleşelim inşallah hepimiz güzel haberler alırız hoşçakalın 🙏🥰
saturn0908 Benimde 17 geçen ay kimyasal geçirdim döngüm uzamış oldu normalde 28 gün döngüm ya 15 yada 17 bakalım hayırlısı hakkımızda
vilanelle Tutar13 benim de 14 ^^ ama eşimle başka şehirlerde yaşıyoruz o yüzden düzenli bi ilişki olmadı ama bilemiyorum….
brcnbrcn3 Benim de sat 16 kasım bat 16 aralık. 25 kasımda da hsg filmi çektirmiştim. Çalışıyor olmama rağmen zaman geçmiyor ya :( ne kadar zamandır deniyorsunuz? Umarım güzel haberleri alırız bu ay 🙏🏼
Qwert2211 brcnbrcn3 bende ekimde Hsg çekildim kasımda regl oldum tutmadı. Bu ay 2. Ay olacak Hsg üzerinden . Umarım bu sefer olacak 🥰 2 yıl önce boş gebelik geçirmiştim ben hala olmadı
_34Merve brcnbrcn3 hsg filminden sonra daha kolay oluyormuş hamilelik hadi inşallah güzel haberler verirsin 🥰
Gmzexx Qwert2211 benim sat 28 Kasım bat de 24 Aralık doğru yumurtlamayı ayarlayamıyorum aslında çokta anlamıyorum 😂 bu yüzden 1 yıldır daha hamile kalamadım inşallah bu ay tutar bu ayda tutmaz ise ovulasyon testini deneyeceğim 😂