minkmom_25 Kızlar 7 haftalık hamileyim. Test sonuçlarım çıkmış. Tsh 3.49 ama t3 3.60 t4 1.10 İlaç kullanmaya başlatırlar mı acaba? T4 düşük olunca başlatıyorlar diye biliyorum ama.
Havvabektas minkmom_25 gebelikte tsh 2.5 altında olması gerek bana ilaç başlattı benimki 3.55 çıkmıştı doğuma kadar kullanıyorum
Mavipatik minkmom_25 yok hayır zararı yok tabii ki . Asıl kullanılıp tedavi altına alınmazsa bebeğe sıkıntı açar dedi birçok doktorla görüştüm bende tereddütlüydüm. 26 hafta olduk çok şükür herşey yolunda. Ayda bir kontrole gidiyorum tiroid icin geciktirme sende tatlım 🥰
minkmom_25 Mavipatik tamam teşekkür ederim daha cuma günü keseyi gördük biz zaten 😌 bugün gideceğim çok sağolun içime su serptiniz
minkmom_25 Masal7778 normalde hep düşük çıkardı demekki gebelikle beraber oldu. Önce kadın doğum doktoruma gideceğim hemen sonrasında da bugün dahiliyeden randevu aldım ☺️
minkmom_25 Masal7778 ne zaman başladınız 7. Haftada geçmi ? Gerçi benim 6. Hafta da olabilir ama zaten yeni öğrendim
minkmom_25 Masal7778 benden tekrar kan aldı bu değer evet istediğimizden yüksek ama tekrar bakalım ona göre yazalım dedi hemen bişey olmaz dedi ☺️
minkmom_25 Havvabektas kanı tekrar aldı birşey olur mı dedim yok yok dedi bu değerle zaten bişey olmaz hemen 😅
minkmom_25 Masal7778 hafta olarak neydi acaba ☺️ benim 7 hafta diyorda ben ovülasyın kullandım yumurtlamam geç oldu 6 hafta büyük ihtimalle ☺️
minkmom_25 Masal7778 çok şükür. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🙏bende haftaya cuma kalp atışı için gideceğim inşallah duyarız