• Öneri
  • Öğretmen olan arkadaşlar bakabilir mi (Doğum izni)

Kızlar ben yeni atandım 25 haftalık hamileyim büyük ihtimalle şubatta başlatacaklar ama ben doğum iznine ayrılacam ben doğum iznimi 36 haftada alabilir miyim bide toplam kaç ay doğum izni oluyor

32 haftalık olunca çalışabilir raporu alırsınız. Daha sonra 37 haftalık olunca otomatikman doğum izni başlamış oluyor. Isterseniz 36 haftalik olunca da ayrilabilirsiniz. Toplam 16 hafta izniniz var. Göreviniz hayırlı olsun aramıza hoşgeldiniz 🌸

Tubamrt saolun hocam Allah razı olsun doğumum marttın ortalarına denk geliyor peki hocam birsey daha soracam şubatta başlatsalar ben 20 günlük yada 1 aylık çalışabilir miyim sonradan doğum iznine ayrılsam

Ebru021 şubat ayında eğer 37 haftaya ulaşmamışsanız çalışabilirsiniz tabi. 37 haftalık olduğunuzda istesenizde çalışamıyorsunuz ayrılmak zorundasınız

Ebru021 tabiki çalışabilirsiniz 37. Haftada değilseniz ben 1 martta doğum yaptığım için 2. Dönem hiç çalışmadım. 37. Haftadaydım çünkü. Sağlıkla kucağınıza alırsınız insallah

Tubamrt bende bir aey sormak istiyorum dogum parasi aliyormuyuz acaba ogretmen olarak calismiyorum ama 4-b sozlesmeli calisiyorum siz aldinizmi ve birde her ay ayri ayri mi maas seklinde yatiyor degilmi dogum iznine ayrildiktan sonra

aysegulpolat121 ben kadrolu öğretmenim maaş kesintisi olmadığı için ben dogum parası almadim. Normal maaşım yattı sadece