Deniz4848 Ben geçen ay doğum yaptım ikinci çocuğuma. emzirme diye bir açıklama ile 857 tl ödediler bana. Tek seferlik ödenen ucretmis bu. SGK çalışanıyım doğum iznine ayrıldım 15000 tl de analık raporu diye ödeme yaptılar bu ay da 14000 tl yatmış
akidesekeri Deniz4848 size az yatmış. Çünkü hesaplama asgari ücretin brütü üzerinden yapılıyor. Bi sorun isterseniz
akidesekeri Tugceaker eşinizin doğumdan sonra aile ve sosyal politikalar bakanlığına başvuru yapması gerekiyor. Emzirme ödeneğini alabilmek için
Deniz4848 akidesekeri bende ona şaşırdım erken doğum yaptım o yüzden mi acaba diye düşündüm alo 170 aradım doğum sonrasi kısmı da onaylandıktan sonra bilgilerinizi görebiliriz dedi
Zeynep_1212 akidesekeri ben ilk cocugumda almıştım 2012 yılında ozaman için 180 lira gibi biseydi şimdi ne deniyor ona hiç bilmiyorum
Nazo_avlu Zuluss tek seferlık verılıyor ama bıyere basvuru yapmak gerekıyor 5 yıl once 300 tl yatırmıslardı esım basvuru yapmıstı
akidesekeri Zeynep_1212 ikinci çocuk ve üçüncü çocuk daha sonraki çocuklar içinde ödeme yapılıyor. Ödeme ne kadar bilmiyorum. 170′i arayarak daha sağlıklı bilgi alabilirsiniz
Kubraciftcii Ben bu hafta sonunda işten ayrılıyorum çalışamaz raporu ile nereye başvurmam gerekiyor para almak için ya da başvuru gerekiyor mu direk yatırırlar mı hesabıma bilgisi olan var mı
akidesekeri Kubraciftcii Yanlış bilmiyorsam SGK’ya. Çünkü ödemeyi SGK yapıyor. Eğer banka hesabınız tanımlıysa banka hesabınıza yatar değil ise ptt üzerinden ödeme gerçekleşir. E devlet üzerinden banka hesabınızı tanımlayabilirsiniz
BetulSahin5444 Verdikleri paraya bak bumu çok az bir iki paket bez anca alınır Anneler daha fazlasını hakediyor