DNZMHMHT senos- normalmiş yani doktor dedi tek olanlarda da bu seyirde gidiyor genelde işte son 1 aya girince bı tik yavaşlama colur tekli bebeklere göre ama iyi dedi 2 doktora gitmem gerekti ikiside aynı şeyi söyledi
Seymalar Z58mz şehir hastanesine gidiyorum doktora kilo soruyorum ölçemem ki artık çok büyük belli olmaz diyor shssjsl aşırı saçma bir sebep gerçekten ikidir yapıyorlar bende saldım artık haberim yok kaç olduğundan şuan 34+5iz😂
Luna93 Seymalar eger kagit veriyorsa, kagidinda yazar, yani nasil bir belge verdiklerini bilmiyorum ama benimkinin tum detaylari yaziyor a4 kagidi gibi bir sey veriyorlar, onda yaziyor
12betul Seymalar bende en son 27. Haftada gittiğimde devlette bi doktor 1250 gram dedi onun üstüne 2 dir gidiyorum 33+4 olduk soruyorum kiloyla işimiz yok dedi doktor şaka gibi bugün de kontrole gittim sordum 1 hafta önde zaten ne istiyorsun daha dedi yine söylemedi
Happy-melek1997 Z58mz bizde 9 Ocak görünüyor ilk doğum olacak 34+5iz bugün ölçüldü 2770 gr çıktık bir hafta önde gidiyor bakalım bebiş 🥰👼
edagll Z58mz 29 da gittik en son 1.490di Haftada yani haftaya randevunuzz var bakalım kaç olmuş bebiş ❤️
Esinnur63 Morsalkim doktor eğer böyle devam ederse sezaryan olacağını söyledi zaten bende sezeryan istiyodum doktorum önermiyodu şimdi kendisi sezeryan dedi
Benanne13 Haftada 1920 çıkmıştı ama zayıf mı sanki 😔 kilosu için muz yulaf süt kefir peynir sürekli tüketiyorum ama bakalım haftaya göreceğiz. Önerebileceğiniz baska biseyler var mı
Durunun_kardesi Haftam da 1129 gramdı yavrum 🧿💙 şimdi 30+4 üm 16 sında kontrole gideceğim inşallah bakalım