Feyza_gonul1 BossMom fiyatlar değişti mi bilmiyorum ben 36. Haftamdayım şu an ama o zaman 2.000₺ye yaptırmıştık
Kbrhrn BossMom ben 2 ay önce doktorlar takviminden almıştım randevuyu Ruhat Karakuş’a. Benim de telefonlarımı açmamışlardı,. Doktorlar takviminden bakın isterseniz.
BossMom Feyza_gonul1 devleti yapmıyor iki tane özel klinik tek var bir tanesi eskiden yapıyormuş şuan yapmıyor. Erciş büyük ama hastane kısmında hiç gelişmiyor gerçekten bölüm yetersizliği çok 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Feyza_gonul1 BossMom bölgeye geldiniz mi peki genelde orda muayeneden sonra yeşil alan açtırıyor doktorlar sonra 182yi aratıp en yakın zamana perinatolojiye randevu veriyorlar
BossMom Feyza_gonul1 yok hiç gelmedim direk mhrsden baktım bayağdır baktım randevu yoktur alan açma konusunda çok bilgim yok
Feyza_gonul1 BossMom doktor öncelik bildiriyor ya size yeşil alan açtıklarında mhrsden perinatolojiye randevu alırken öncelik veriyorlar yanlış bilmiyorsam en fazla 2 hafta sonrasına randevu veriyorlar
Feyza_gonul1 BossMom anladım ihmal etmeyin o zaman hemde bebeğinizi güzelce görmüş olursunuz makinesi güzel