Ben Lokman Hekim’de Gürcan TÜRKYILMAZ’a gittim. Telefonla asla randevu alamadım. aslında sekreterler tarih konusunda beni yanılttığı için tüm randevular dolmuştu. eşim birkaç gün önceden gidip Gürcan Beyle görüştü rica etti, durumumuzu anlattı ve il dışından gideceğimizi söyledi. sağolsun yardımcı oldu, adımızı deftere yazdı. birkaç gün sonraya randevu verdi ancak uzun süre bekleyeceğimizi söyledi, ama bu benim için sorun değildi. randevu günü gittiğimde randevulu hastalar bittikten sonra bizi aldı. ama öyle ilgilendi ki. 1 saatten uzun sürdü diyebilirim. bebek arkasını döndüğü için 3 farklı zamanda kontrol etti. ama her şey içime çok sindi. o kadar beklediğime değdi. sadece cihaz bozuk olduğu için CD alamadım ve renkli çıktıları yoktu ona biraz üzüldüm. ama Van’da detaylı ultrason yaptıracaksınız napın edin Gürcan Beyden randevu almaya çalışın. asla pişman olmazsınız. Bölgede Mustafa diye bi doktor var ona bir kere gittim. adam öyle sert cevaplar veriyor ki soru sormaya korkuyorsun, zaten baktığı birkaç dakika