1Prens1Prenses53 Mervesare0 ben doğumdan 1 hafta önce günlük birkaç saat takıyordum.doğum sonrası sürekli olarak kullanmaya başladım.hiç çıkarmıyorum temizleyip kullanmaya devam diyorum.
Ecem46 1Prens1Prenses53 bende e bebekten almıştım açınca ikisinde de pas mı desem yanık mı desem o şekilde leke vardı koca koca. İadeye gönderdim bir daha almaya cesaret edemedim. İade sürecinde
Rabiaeuk gmz10 ilk haftalar süt akması ne kadar sürdü acaba, bebeğim 10 günlük, akan sütlerle baş edemiyorum. Kalkan almayı düşünüyordum, tavsiye edermisiniz? Çok süt ziyan oluyor üzülğyorum
gmz10 Rabiaeuk tam hatırlayamıyorum ama 1 aya yakın olabilir. Eğer emzirirken çok akıyorsa mochi alıp diğer tarafa emmediği göğse takabilirsiniz. Ama emzirme aralarında kullanacaksanız göğüs kalkanını öneririm. Güzel topluyor akanları. delikli olan kapağı ve tamamen kapalı olanı var, delikli olanı taktığında eğildiğinde üstüne dökülüyor dikkat etmek gerekiyor. Ya da uyurken taktığımda biraz rahatsız ediyordu bazen de dökülüyordu.
1Prens1Prenses53 Ecem46 aa neden öyle oldu acaba,size denk gelmiş tüh ya.benimkinde sıkıntı yoktu ve çok da memnunum.iyiki almışım diyorum.hatta annem benim bir önceki doğumumda halime şahit olduğu için bu emzirme sürecimden iyi halimi gördükçe Allah aşkına her yere yaz faydalansın herkes diyor 😄
Cacaege 1Prens1Prenses53 aynı durumdaymışız ilk bebeğimde bende öyleydim gümüş kapak aldım şimdi insallah banada iyi gelir
1Prens1Prenses53 Cacaege inşaAllah🤲🏻 ben çok çok memnunum sizede iyi geleceğini düşünüyorum,inşaAllah öyle olur.bugün 40 günlük olduk ve çok şükür hala yara vs.birşey yok.hatta artık takmayı bıraktım sayılır.
Ecem46 1Prens1Prenses53 valla baktım netten aynı şekilde çok şikayet vardı. Dedim almayacam bir daha bazıları kullanımdan sonra da bozuldu falan yazmıştı çok heveslenmiştim ama
Cacaege 1Prens1Prenses53 çok şükür alışmıştır inşallah da hiç yara olmaz yaşayan bilir çok zordu o zamanlar. İnsallah canım Banada iyi gelir
1Prens1Prenses53 Ecem46 yaa üzüldüm sizin adınıza😔 demekki memnun olmayanlar ürünü sıkıntılı gidenlerde var.bana gelen sıkıntısız ve ben çok memnunum.ama hepsi aynı değilse ona birşey diyemem.nasip işte 🤷♀️
1Prens1Prenses53 Cacaege ayy inşaAllah 🤲🏻🤲🏻 bakalım 3 gündür takmıyorum bir sıkıntı olmadı henüz.inşaAllah bundan sonra da olmaz.ama yinede günlük 1 2 saat de olsa takmaya çalışacağım.evet çok ama çok zor gerçekten.inşaAllah sende çok memnun kalırsın,faydasını görürsün canım🌸