ezel90 evetkuzum ben iki hafta ölü taşımışım karnimda alttan bakmalrna bile musade ettm yeterki dedim duyumda hicbsy dedim onemli dhl doktor erkek ama kske bastan ona gelseymisiz dedirtti bana bidetbi her devlte laf etmk istemiom ben istanbul eyup devlte gdiodm ozeldeki cihzlri gorunce aradakk farki anladm bide gttgm ozel oturrdgm semte en en uygunu ve dkktrlrda memnun herkes esim evimzn kredisi oduyor die ben ozele gtmiodum birz dga dedim ilerlesin o zmn ddm gecerim ben neler dusrken yavrum coktaann annesini terketmiş az once pazara gttm herkesin elindn tutan bebisi vrdi birden burnum sizladi kalbim acidi kske dedim rabbim gucune gtmesin ama cok zor snrm hamile kalana kdrda bnu yasayacgz 😢 burda cok var ben artk mucizelere inaniyorum hic bi sorunu olmayan insnlrnda olmuyor mesela ama oyle bibgn gelioki bi bakiosun kalmissin mucizeleri okuyorm burda bi umut yeserdi yksa ben ogn dedm artk cocik fln istemiorm kimsedede dedim baski yapmasn ama tekrr hevesim geri geldi bi kere tattik o duyguyu tekrari olmasi lzmki birz acimiz hafiflesin rabbim cok aratmasin bizleri insallah ama onlar bizjm kalbimizn kosesinde hep ilk olarak var olacaklar ne kadar cok kardeşleri olursa olsun unutmycz🙏🌸