Eliif95 Benimde bu tarz bi görüntü vardı detaylıda . Kontroller dışında hiç çıkmadım evden sürekli yattım zaten raporluydum serklajdan sonra. 27. Haftada 13 mm ölçüldü hatta ciğer geliştirici falan yapıldı. 34 haftalık oldu bebeğim çok şükür
Mdha Eliif95 umut oluyorsunız böyle yazılar okuyunca 🙏🏻 Allah yardımcımız olsun inşallah sizin haftalarınızı görebilirim
Eliif95 Mdha sizinde gelicek inşallah . 27de doktorum 1 ay dayansa iyidir demişti şükür 7-8 hafta bile geçti üstünden. İnşallah sağlıkla vakitlice kucağımıza alırız bebişlerimizi
Eylul41 Gizm06 merhabalar serklajliykrn vajinak ultrason yapiliyormu size acaba merak ettigum bir konu bu
Gizm06 Eylul41 tabi her gittiğimde mutlaka vajinal bakılıyor serklajın durumu en iyi vajinal ultrasonla görülüyor
kkff Eylul41 merhabalar benim 20 haftalık bugün detaylıda doktor rahim agzini ölçtü 18 mm dedi. Progestan kullanıyorum serklaj gerekebilir dedi bu dikiş işlemi nasil bisey ağrı sızı var mı genel anestezi ile yapılır dimi ilk gebeliğim…
Eylul41 Gizm06 bende hep karindan bakiliyordu perintalogu değiştirdim bu seferki perintalog ise alttan bakmak daha iyi olur dedi. Net ölçümü bu verir dedi. Tabi ben cok endise ettim zarari olurmu diye cokmu derine gidiyor ultrason basligi dikişe degiyormu diye kara kara düşünmeye başladim🙈
Gizm06 Değmesinden bir şey olmaz bence sadece enfeksiyon için dikkatli olmak lazım onda da her seferinde bakıyorum el değdirmeden dikkatlice kılıf takıyorlar ultrasona özen gösteriyorlar
Eliif95 Mdha hayır kahve olmadı hiç ama açık sarımsı affedersiniz ama sümüğümsü şekilde oluyor 27den beri bazı günler olmuyo ama bazı günler fazlaca oluyo
Mdha myangelson aradım hemen gitmek için şehir dışındayım dedi hemen progestan iğne yapılsın dedi 😒 yeni yaptırdık bekliyceğim geldikten sonra iki üç kez lavaboya gittim bir daha gelmedi kafam Allah pullan oldu
myangelson Mdha siz ne olur ne olmaz dikkat edin ayaklarınızın altına yastık alıp uzanın doktorunuz ile gorustugunuz için başka yapacak bir şey yok zaten. Panik stres yapmayın ara ara kontrol edin akıntıyı bol su için bir de
myangelson Mdha amiin🤲🏻 öyle oluyor gerçekten insan korkuyor her ne kadar stres olmamak için dirense de🥲 çok iyi anlıyorum sizi
Pamuk Mdha Evet bazen akıntı oluyordu.33+4 te enfeksiyonun kesemi delip suyunun gelmesi ile doğum yaptım.O halde dikişler vs sağlamdı. 10 mm ve derin hunilesme ile gezdim aylarca.
Mdha Eliif95 bende oluyor bu gün nasıl desem böyle kremin az koyusuydu doktorum aradım kanama yoksa korkma progestan iğne yaptır dedi yolculuk yapma dedi bir kez geldi sonra gelmedi krem rengi sarı bazı günler çok bazı günler gelmiyor benimde sormak istedim sizede
Eliif95 Mdha serklajdan dolayı normal demişti doktorum. Vajinal kültürde temiz çıkmıştı zaten. İnşallah sizinde öyledir
Mdha Pamuk inanın o haftaları görsem herşeye razıyım bebeğim çok küçük 23 haftalık iki kaybım var bu haftalarda çok korkuyorum yatıyorum sürekli o halde bu şeyleri yaşıyorum ama rabbim büyük