dogalina 16 Şubat tahmini doğum tarihim ve 2-3 şey hariç hazırlıklarımız bitti, siz ne durumdasınız şubat anneleri 💙
Merve-metin dogalina herşey hazır sadece beşik ve bebek arabası kaldı onları da bu hafta sonu alacaz sonrasında kıyafet yıkamaya başlayacam inşallah 🙏🏻 şubat ilk haftası doğum
Eylul41 dogalina şubat sonu gibi olacak nasip olursa daha önce erken dogumlarim oldugu için ve bebegimi kaybettigim icin hicbir sey almadım. Heves edipte kursagimda tekrar kalmasin diye. Hicbir seyimiz yok simdilik corap dahi almadik nasip olursa dogsun sag salim eve gelsin her seyini alacağız 🌼
Prettywoman123 dogalina bekliyoruz sabırsızlıkla ağrılarım oluyor zaman zaman karnımda toplanıyor bazen 😍iyiyiz ama genel olarak bide bazen çok kıpır kıpır bazen çok hareketsiz bebek kıyafetleri yıkanacak annemi bekliyorum askıya asılacak odaya halı alınacak bide
eliffff34 dogalina tahmini 10 Şubat🥰 eksikler bitti sayılır kıyafetleri yıkamaya başladım çalıştığım için vakit buldukça yapacağım
Seher05_ dogalina tahmini 11 şubat kıyafetlerini falan yıkadım ütüledim , her şeyi hazır sadece dolap almam gerekiyor 🥰🥹