Siyahincim DeryaSalih bu arada sanırım aynı gün hamile kalmışız sizinle 😂😂 Tahmini doğumumuz 19 Eylül 😄
ZeynepetinGecekuu DeryaSalih umarım geçer ben suanlık iyiyim belki çLışıyorum aklıma getirmesiğim için psıkolojık unutuyorum 😂
SelinTrkan LemanAlik canım hayırlısı olsun sağlıkla al kucağına inşşlah bende paZartesi gittim bana da öyle dedi doktor daha yolda dedi bende tereddütlüyüm kötü bişeu gatirmicez aklımıza beklicez hiç bişeu olmicak Allah’ın izniyle🙂
DeryaSalih SelinTrkan aklıma kötü birşey gelmiyor belli aşamaları var elbette herşey bir anda olmuyor bekliycez inşaAllah sağlıkla alırız kucağımıza hepimiz 😘😊
LemanAlik SelinTrkan içimi rahatlatdınız teşekkür ederim 😘♥hayırlısıyla siz de sağ salim kavuşursunuz bebeğinize🙏🏼Benim ilk hamileliyim düşükle sonuçlandığı için çok korkuyorum.Allah herkesin yardımcızı olsun🙏🏼Bir daha teşekkürler♥
DeryaSalih ZeynepetinGecekuu benim de en sevmediğim şey bulantıdır Yok diye seviniyordum başladı şansıma ben de unutmaya çalışıyorum ama maalesef 😀
ZeynepetinGecekuu DeryaSalih ben hamıle değilkende zaten midemle ilgili sıkıntım vardı aç kaldığımda mıdem bulanıyodu çok yediğimde midem buşanıyodu yanı ayarını artık tutturabiliyorum umarım senınkıde cabucak gecer 🤲🏻
Meliss Merhaba! Bayanlar bende 5+1 oldum kesem 5 mm dediler simdi sizleri okuyunca benim ki küçük geldi 🤔