Silanizz-09 yeni_anne2 Keşke bizimde öyle olsa ama geceleri seviyor benim şakacı kızım daha çok tekmeliyor mesanemizi😂
Elifmsl Kan şekerinize baktınız mı hiç benimde bi on gün öyleydi sonra kan şekerim yüksek çıktı diyet falan derken düzeldi şimdi o kadar sık çıkmıyorm
Silanizz-09 Elifmsl Hiç baktırmadım çok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için cuma günü kontrolüm var bu konuyu konuşacağım 💚🙏🏻
xJade Silanizz-09 37. Hafta gece bir bardak su içiyorum uyumadan önce. Ama bir damacana su içmişim gibi tuvaletim geliyor şaka gibi. 😃
Yetersavas Silanizz-09 son aylar ne yazıkkı öyle Ben dışarı çıkarken iki dakikada bir gideceğim tuvaleti ayarlıyordum önce tuvaleti düşünmekten başka bişeye odaklanmaZdım
yeni_anne2 Silanizz-09 gündüzleri oluyor bende ama geçen haftalarda daha çoktu azaldı özelikle akşamları benım prenses de sagolsun uyumama izin veriyor desenize 😂🌸
Silanizz-09 Elifmsl Bir problem olmadığını gebeliğin bu dönemlerinde oldukça normal olduğunu ve bebeğimizin fazla hareketli olduğunu bunun da sebep verdiğini söyledi doktorumuz çok teşekkür ederim düşünceniz için😊💐🥰