Silanizz-09 27+5 haftalığız bu haftayla birlikte özellikle geceleri çok fazla idrara çıkıyorum kızım ters pozisyonda bacakları kasıklarımda olduğu için muhtemelen ama rahat yarım saatte bir çok sıkışıyorum yaşayan varmı acaba
xJade Silanizz-09 37. Hafta gece bir bardak su içiyorum uyumadan önce. Ama bir damacana su içmişim gibi tuvaletim geliyor şaka gibi. 😃
Yetersavas Silanizz-09 son aylar ne yazıkkı öyle Ben dışarı çıkarken iki dakikada bir gideceğim tuvaleti ayarlıyordum önce tuvaleti düşünmekten başka bişeye odaklanmaZdım
Ervsrc Var canım benim de hep asigidaydi bebek şimdi 30 haftalığız büyüdüğü için mi.yoksa yukarı çıktığı için mi bilmiyorum biraz hafifledi şimdi biraz daha rahatım
Silanizz-09 yeni_anne2 Keşke bizimde öyle olsa ama geceleri seviyor benim şakacı kızım daha çok tekmeliyor mesanemizi😂
Elifmsl Kan şekerinize baktınız mı hiç benimde bi on gün öyleydi sonra kan şekerim yüksek çıktı diyet falan derken düzeldi şimdi o kadar sık çıkmıyorm
Silanizz-09 Elifmsl Hiç baktırmadım çok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için cuma günü kontrolüm var bu konuyu konuşacağım 💚🙏🏻
yeni_anne2 Silanizz-09 gündüzleri oluyor bende ama geçen haftalarda daha çoktu azaldı özelikle akşamları benım prenses de sagolsun uyumama izin veriyor desenize 😂🌸
Silanizz-09 Elifmsl Bir problem olmadığını gebeliğin bu dönemlerinde oldukça normal olduğunu ve bebeğimizin fazla hareketli olduğunu bunun da sebep verdiğini söyledi doktorumuz çok teşekkür ederim düşünceniz için😊💐🥰