GezenTavuk_2 Kızlar yarın tıbbi genetiğe gideceğim doktor bana olmam gereken tahlilleri verir mi der mi yoksa benim ekstra birşey demem gerekiyor mu?
SM5534 GezenTavuk_2 Genetik doktoruna gidiyorsunuz kaçtane düşüğünüz varsa söylüyorsunuz kan verme yerine gidip 1 yada 2 tüp kan alıyorlar eşiniz ve sizden .Bizim sonucumuz 49 günde çıkmıştı araştırma hastanesinde özellerde 15 gün falan diyorlar
GezenTavuk_2 SM5534 Ben de devlete gideceğim bazı doktorlar sperm testi vs istiyorlarmış birde ben bazı postlarda denk geliyorum çok farklı test ismi vs söylüyorlar genetikte dibine kadar arastiriyorlardir dimi
SM5534 Tubi1 e nabızda sadece rapor çıktı yazıyor hatta sizede msj geliyor ama gidip raporu sonuç bölümünden alıyorsunuz e nabızda detay yazmıyor
GezenTavuk_2 Tubi1 canım benim 1 sağlıklı gebelik 1 kalp atışı durduğu için kürtaj 1 de dusugum var bu yüzden
SM5534 Tubi1 Benim 3 tane düşüğüm vardı kalp atışları hep 10.Haftada kalıyordu suan çok şükür 29 haftalık hamileyim inş sıkıntı olmadan sonuna geliriz sizde bu güzel duyguları en kısa zamanda yaşamanız dileğimle 🤲